- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Te szoktál varrni?" kérdezi Erict?l meglep?dve az egyik lány.
-"Nem én, hanem a gép..." válaszol fáradt arckifejezéssel.
-"Te csináltad AZT OTT?"kérdezi egy másik Lexire mutatva jól látható undorral.
-"Nem, azt nem ?. Azt MI." válaszol Lexi, miel?tt becsukja maga mögött az ajtót. Erre halk moraj és enyhe pánik a válasz, néha tisztán hallható a "náci" szó, páran pedig a nappaliban látható képek felé mutogatnak, biccentenek. Legalább a háttérzaj jelen esetben szonikus.
-"Üdvözlök mindekit a CT Hadtestben." emeli meg a hangját Eric. "A kisasszony itt Aika Minna ezredes. Akár a CTC hez akár a Szigmához, mint civil szervezethez csatlakoztak bármi kérdés merülne föl, forduljanak hozzá bizalommal." erre méginkább eluralkodik a pánik, leszámítva azokat akiket te magad rendeltél ide. Mind az öt f?t [3 pszihados, Linda és a csatamágus].
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Apró mosoly kíséri a magyarázatot.
- Sokan azt mondják, az itteni társaság csupa "kockából" áll, a tény azonban az, hogy a ház javarészt [i:bot2v5qx]hazafiakból[/i:bot2v5qx] áll akik katonának készülnek. Mint bármi hasonló szervezet, a ház is ragaszkodik bizonyos tradíciókhoz. Meglév? minták alapján elvben [i:bot2v5qx]saját[/i:bot2v5qx] egyenruhát terveztek.
- A képeken is fiktív személyek láthatóak a szigorú tekintet miatt. Kell valaki parancsnok akit?l tart a katona, nemde? Ahogy titeket is zavar kicsit a hasonlóság, ami a tervez? program b?ne lehet, akkor is belefutottunk ebbe, amikor Lexi ruhája készült.
- Amint látjátok, divattervez? szakosokból eddig hiány volt. A pszichad pedig tudja, hogy miért is lehet jó a félelmetes egyenruha id?nként.
Aika szép lassan végignéz a lányokon.
- Tudom, sokan azt várnák, hogy beszéljünk a ház sport életér?l, bulikról szabadid?s programokról. Akad pár program amire lehet jelentkezni
(nyomozóképzés, stb. papírja kiosztva közben)
- De ahogy elképzelhetitek, katonai háznál a sport az e lövészet, persze a l?tér mellett laser tag is van.
- Furcsa az egyetem, sok hallgató ösztöndíj nélkül jön, mert a szülei fizetik, megengedheti magának az MIT&T-t, és vagy kipotyog, vagy nem. Akadnak könnyebb szakok. És akadnak lányok akik királyn?t látnak magukban, közben a fél világ lenéz?en mutat rájuk, és plázacicáknak gúnyolja ?ket. Látok itt is szép sz?ke lányt. Rászolgált a gúnyra? Aligha. Volt bátorsága ide jönnie, volt bátorsága többnek lennie, mint egy a sok közül.
- S ha körbenéztek, akkor a legszebb hírességek nem az egyforma lányok közül jönnek, hanem azok közül akik MERNEK másmilyennek lenni. S tudnak építeni a személyiségükre, a megjelenésükre, és sokmindent elérhetnek. Rendben, a pszichadosok többet. De ugye ?k ezt tanulják.
- Sokan azt mondják egy nagy darab srácra: Buta sportösztöndíjas focista, aki csak a csapat miatt jut be egy egyetemre. Igaz ez? Nos azokra akik itt vannak nem. ?k tudják, miért men? sok szép lánynál az egyenruha, tudnak máskor is kemények lenni.
- A ház rendelkezik laborokkal, hermetikus könyvtárral, ha jól tudom még orvosságos kunyhóval is, van egy normálisabb mátrix hostunk amit fejlesztünk, s a sportra is szinte minden fontos adott. Igaz, hogy röpi helyett az IPSC Major kategóriát kedveljük, de ebben és a hasonló sportágakban jók vagyunk. Aki hirtelen sportfelszerelést szeretne vásárolni, azt szívesen elkísérem.
- Vannak persze bulik is. Hagyományosak, és kevésbé hagyományosan egyaránt. Akik kockának mondanak minket azért mondják, mert beállva unatkozás helyett a közös hobbiktól boldogan szórakozást választjuk sokszor, de ki szeret beállva unatkozni? A hobbik pedig a szórakozás mellett a karrier miatt is vonzók. Ha valaki manager szak mellett megtanul nyomozni is, akkor McJunkFood manager helyett, biztonsági igazgató lehet az els? állás. Vagy katonatisztként lehet "Pénzügyes".
- Ez siker, és nem hosszú távú siker, el?rejutás, eredmény helyett dísznek kapott cím. S bízom benne, hogy értitek, ett?l jó a ház, és sokan ezért vagytok itt.
- Nos, ki jön velem .50 AE kaliber? sporteszközt vásárolni?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Szóval azt akarod mondani, hogy nem olyan a hely, amilyennek most látjuk, nem?" kérdez egy kicsit jobb fölépítés? fickó. "Egyébként Wayne."
-"Tényleg, akkor most katonáknak kell lannünk?" kérdezi az a kreol b?r? lány aki kiakadt Lexi egyenruháján.
-"Na ja, ezt én is meg akartam kérdezni, csak mert ha be akarok vonulni akkor a sorozóba megyek." mondja Wayne. Erre a társai is elég er?sen helyeselnek.Ekkor nyílik ki a mágusok szobájának az ajtaja, ahonnan a kissé bosszús Lexi jön ki nagy lendülettel.
-"Bocs, egy pillanat." mondja neked, majd a jövevények felé fordul.
-"Akinek baja van az egyenruhámmal, az forduljon bizalommal a fal felé! Miel?tt mégegyszer rákérdezne valamelyik jótétlélek, nem ez nem egy nácifészek. Ha kicsit oda is figyeltetek volna, akkor fölt?nt volna, hogy Aika ázsiai elf, Danny pedig fekete. A paranoidoknak: nem, itt nem elf nácik laknak. Az egyenruha pedig kell?en félelmetes, hisz a fele társaság már most teli rakta az alsóját, pedig még csak most szállingóztak be ide a kései madarak. Akinek ezután is baja van vele, annak szívesen tudok mutatni két villámot, amik lemaradtak err?l az egyenruháról.
Katonaság: Igen, Wayne, gyanítom te sem teaszertartás órán szedted össze ezt a jelent?s testtömeget. Mivel most nem akarok varászolni, nem fogom kiolvasni a fejedb?l, hogy futballista vagy-e vagy bokszoló, netán harcm?vész. Testépít?nek kicsi vagy és aránytalanabbul elosztott, mint egy átlagos izompacsirta, aki módszeres edzéssel és kemikáliákkal fújja föl magát mindenütt egyformán és természetellenesen. Egyik sportnál sem hiányzik a fegyelem, se a harciasság. Amennyiben mégiscsak békésebbet szeretnél, szívesen átadom a helyemet az Ízisz Baráti Körnél. Nekem úgysem kell. Alapból csak lányok szoktak oda menni, de lehet, hogy le tudnám velük beszélni az érdekedben."
-"Íjjj, haver, ez kemény volt!" csóválja meg a fejét nevetve Wayne egyik társa, de még a lányok is elnevetik magukat.
-"Aki nem akar katona lenni, annak nem kell. Az csak itt él a Szigma házban és fizeti a rá es? részt. Minél többen vagyunk, annál kevesebb. Aki kés?bb a seregnek akar dolgozni, vagy egyéb fegyveres szervezeteknek, annak meg CTC támogatás keretein belül ingyenes. Ezt majd pár napon belül el fogjátok olvasni. Akkor majd a tábornok képe alá ki fogom ragasztani a rácskoordinátákat."
-""Sportfelszereléssel" kapcsolatban pedig nem tudom kinek van engedélye innen, de akinek volna és van fegyvere is, az az alagsorban kiépített fegyverraktárban tárolhatja névre szóló biometrikus zárral ellátott tárolórekeszben. Err?l Dannyt kérdezzétek, ? kezeli az ilyesmit. Mágikus dolgokkal kapcsolatban pedig engem lehet nyaggatni. Jelen esetben papíron, holnaptól él?szóban. Aki nem értette meg, az pedig HALKAN megkérdezi a társát, aki HALKAN válaszol." hangsúlyozza ki Lexi a két szót amit igyekszik a hangsúly ellenére minél halkabban kiejteni.
-"Bocs, Aika, de nem hagytak aludni és már csordultig telt a fejem a nácizással. Nem mintha nem volna elég, hogy az egész adatbázis is még benne van. Gondoltam kisegítelek ezzel a szerencsétlen bagázzsal kapcsolatban. Neked könnyebb én meg végre aludni is tudok majd."
-"Mégegy, miel?tt elfeléejtem." fordul az elképedt tömeg felé. "MINDENKI és itt szó szerint értem. Ellen?rizni fogjuk. MINDENKI írja össze, hogy kivel szeretne egy szobába kerülni, illetve a ház mely területén szeretne szobát. Mivel nem tudunk most mi alapján prioritizálni, ha egy helyre, szobára több jelentkez? van, akkor sorsolunk. Méghozzá ezzel az öt dobókockával." ad át neked öt darab kb. egy hüvelyk élhosszúságú sárgás szín? kockát. "Mindenki eldobja és a sorrend a számok nagysága alapján d?l el."
-"Mindjárt kész a kiosztás is." mosolyog egyet Lexi. "Csak készíts el? egy darab papírt. Ja és szerintem a nyomozósdival egy kicsit várj még. Csináljatok egy kedvcsináló el?adást vagy valami hasonlót, mert így azt se tudják, mir?l van szó. Esetleg egy amolyan Sherlock délután, néhány logikai rejtvénnyel, vagy egy ki lehet a gyilkos szer? nyomozószimulátor, néhány el?re megszerkesztett helyszínnel mindjárt nagyobb kedvet csinál és látják is, hogy hogy megy a dolog. Na mentem aludni. Remélem nem kell még egyszer kijönnöm ezek miatt..."
-"Lexi!" szól valaki a tömegb?l, amikor Lexi már épp elindulna. Láthatóan bosszúsan fordul vissza.
-"Ne is álmodj arról, hogy fölvételt fogok kérni ide, csak ezt hoztam neked. Shirley megkért, hogy személyesen adjam át." ad át Lexinek egy borítékot egy lány. [Most, hogy kilépett a tömegb?l, annyira átlagosnak néz ki, hogy az már szinte álca számba megy. Ennyire átlagosan szerinted csak mesterségesen lehet kinézni. Gyakorlatilag föl sem t?nt addig amíg ki nem lépett. (Tipikus sz?kés barna haj, fehér b?r, barnás szem, átlagos méretek.)]
-"Kösz, Myra! Szia!" intézi el gyorsan a dolgot Lexi és már indul is a szobája felé, meg sem várva a választ.
-"Bocs, de ez akkor is áll, hogyha nem akarok itt lakni?" fordul feléd a Myra néven emlegetett leányzó, meglobogtatva a nyomozókurzusra szóló fölvételi papírt.
Csapat riadó!
Apró mosoly.
- A többieknek sem a nyomozás, sem a katonaság nem kötelez?, ám sok okból er?sen ajánlott. Részben sok közös program miatt, részben ha a fiatalember megkérdezte, akkor sokkal férfiasabb mint a foci.
- Elhiszem azt, hogy [i:3egvhctz]jó[/i:3egvhctz] a sport ösztöndíj, sokaknak, és a jó diploma, még a gyenge szakról, gyenge eredménnyel is karrier. A katonai képzés sokat tesz hozzá, ha az er?det is látjuk. Míg a toborzóiroda kapcsán nagyon hamar eljutsz oda, hogy újonc legyél, így akár tiszt is lehetsz. Soroljam még? Persze aki fél t?le, s nem zavarja, hogy a lányok úgy ismerik mint a "focistát akinek teli a gatyája" az nyugodtan kihagyhatja.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Jól van na, aláírom..." mondja Wayne és tényleg alá is írja, miközben arról morog valamit, hogy azért nem kéne ennyire harapni. Persze a nyomozóit nem írja alá, mondva, hogy neki a zsaruságról fogalma sincs és sose akart zsaru lenni, de a CTC-t igen. Ráadásul csapatostul írják alá, nehogy valamelyikük kevesebb legyen a másiknál. Ennyit legalább elértél. A kirendelt személyek persze aláírják, hisz nekik együttm?ködésr?l szól, a "képzésre" nincs szükségük, de sejted, hogy a többi négy jelentkez?nek se lesz túl sok szüksége erre, csak a csapat miatt teszik.
A kiosztás pedig inkább id? mint figyelemigényes, egyszer kell csak odafigyelni és fölülírni a kocka döntését, amikor az egy csapatba tartozókat közeli szobákba osztod be, egyébként csak a jelentkez?k száma és az egyenkénti dobások miatt vesz el az egész egy órát. "Sporteszközt" meg a kutya sem megy el venni, mert vagy van nekik, vagy a CTC fogja kiutalni, ami meg a logisztikus hatásköre, vagy nem kell nekik.
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?